AERDNA

AERDNA

Kuchcik
[Przepisów: 9]

Krakersy z masą pasztetową

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Krakersy z masą pasztetową

Krakersy z masą pasztetową

Składniki:

Krakersy z masą pasztetową

 

  • 20 krakersów
  • kilka stakoów ostrej papryczki konserwowej
  • 1 pomidor
  • 1/2 łyżeczki pasty sardelowej
  • 1 lyżka musztardy
  • śmietana
  • 3 dag masła
  • pasztet DROP

Sposób przygotowania:

Krakersy z masą pasztetową
Dwie papryczki posiekać. Pomidor pokroić na małe cząstki. Gałązki natki oraz koperku umyć, osuszyć i poobrywać listki. Pasztet zmiksowac z masłem, musztardą, pastą sardelową i śmietaną na krem. Następnie krem przelożyć do szprycy i nakladac na krakersy, po czym zlepiac po dwa. Na wierzchu ozdabiac kremem, natka pietruszki i koperkiem, papryka oraz pomidorem.