masiaczka

masiaczka

Kuchcik
[Przepisów: 2]

krakersy z pastą jajeczną

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Rewelacyjna przystawka na szwedzki stół

krakersy z pastą jajeczną

Składniki:

krakersy z pastą jajeczną

 

  • krakersy
  • 4-5 jajek
  • szczypior
  • żółty ser
  • majonez
  • musztarda
  • sól pieprz

Sposób przygotowania:

krakersy z pastą jajeczną
Gotujemy jajka na twardo a następnie ścieramy je na drobnej tarce, podobnie jak żóty ser. Do startych jajek dokładamy ser, szczypiorek doprawiamy solą i pieprzem.Dodajemy ok 2 łyżek majonezu oraz musztardy do uzyskania konsystencji pasty. Uzyskaną pastą smarujemy krakersy i gotowe. Szybkie i smaczne :)