madi356

madi356

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 494]

Krem budyniowy w pucharkach

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Szybki w przygotowaniu i smaczny deser.

Krem budyniowy w pucharkach

Składniki:

Krem budyniowy w pucharkach

 

  • 1 opakowanie budyniu toffi
  • 1 opakowanie budyniu malinowego
  • 1 litr mleka
  • 1 kostka masła ekstra
  • paluszki solone

Sposób przygotowania:

Krem budyniowy w pucharkach
Każdy z budyni gotujemy w oddzielnych garnkach wg przepisu na opakowaniu. Następnie odstawiamy do wystudzenia. Masło dzielimy na pół. Jedną część ucieramy z budyniem toffi, a drugą część z budyniem malinowym. Masy budyniowe układamy warstwowo w pucharkach, dekorujemy paluszkami lub wg własnego gustu.