Strona główna Kruszonka do ciasta drożdżowego

Kruszonka do ciasta drożdżowego.

Dodatki « poprzedni | następny »
Diiiana

Kuchcik
Przepisy: 6
Kruszonka do ciasta drożdżowego.
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 1

Tak jak w tytule jest to przepis na kruszonkę do ciasta drożdżowego.


trudność: łatwe
czas:

Kruszonka do ciasta drożdżowego. - SKŁADNIKI:

  • 1 szkl. mąki
  • 1/2 szkl. cukru
  • 1/2 kostki margaryny
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia

Kruszonka do ciasta drożdżowego. - PRZYGOTOWANIE:

Wszystkie składniki rozmiksować i włożyć do lodówki aż będzie twarde. Zetrzeć na tarce na ciasto przed włożeniem do piekarnika.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Kruszonka do ciasta drożdżowego.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Pasztet z soczewicy Pasta kanapkowa z kaszy gryczanej z ogórkiem Krem rafaello z ciecierzycy
Fasolka szparagowa z papryką i ciecierzycą Pasta kanapkowa z jaglanki i suszonych pomidorów Kanapkowa pasta z curry i łososiem
Kotlety ryżowe z papryką i serem Pasta z czerwonej soczewicy  Sałatka z brązowego ryżu z biała kapustą
Chrzanowe masełko ze szczypiorkiem Smarowidło babuni z wątróbką  Pasta z makreli i anchois

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane