Strona główna Kruszonka do ciasta drożdżowego

Kruszonka do ciasta drożdżowego.

Dodatki « poprzedni | następny »
Diiiana

Kuchcik
Przepisy: 6
Kruszonka do ciasta drożdżowego.
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 1

Tak jak w tytule jest to przepis na kruszonkę do ciasta drożdżowego.


trudność: łatwe
czas:

Kruszonka do ciasta drożdżowego. - SKŁADNIKI:

  • 1 szkl. mąki
  • 1/2 szkl. cukru
  • 1/2 kostki margaryny
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia

Kruszonka do ciasta drożdżowego. - PRZYGOTOWANIE:

Wszystkie składniki rozmiksować i włożyć do lodówki aż będzie twarde. Zetrzeć na tarce na ciasto przed włożeniem do piekarnika.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Kruszonka do ciasta drożdżowego.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Majonez czosnkowy Salsa z ananasem i ogórkiem Fasolka szparagowa z kukurydzą
 Chlebowe paluchy wg p. Katarzyny S. Marchew duszona z groszkiem Ziemniaczane kulki z kaszą jęczmienną i soczewicą
Jajeczna pasta z sardynkami Pieczone bataty/ziemniaki Ziemniaki pieczone z boczkiem
Pasta z białego sera z suszonymi pomidorami Pomarańczowo-korzenny cukier puder Masło bazyliowo pietruszkowe

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane