Leczo z cukinii

Cukinia « poprzedni | następny »
Leo offline

Szef Kuchni
Przepisy: 92
zdjęcia: 1 z 1
Leczo z cukinii
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 7

trochę inne leczo


trudność: łatwe
czas:

Leczo z cukinii - SKŁADNIKI:

  • 3-4 papryki
  • 2-3 duże cebule
  • 2-3 cukinie (ew. ziemniaki)
  • łyżka stołowa przecieru
  • 30 dag kiełbasy

Leczo z cukinii - PRZYGOTOWANIE:

Cebulę i paprykę poddusić na oleju, dodać poplasterkowana kiełbasę, cukinie pokrojona w kostkę. Jak sie podsmaza wlac wodę, wsypac sól, wlozyc ząbek czosnku, na koniec dodac przecier.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Leczo z cukinii (strona 1 z 1)  
Sarenka

Sarenka
offline

2009-04-28 11:05
Robilam to leczo w zeszlym roku, pyszne!
Skomentuj
Oceń:
0
brel0

brel0
offline

2009-08-10 18:40
hm Wyglada pysznie ale ja jeszcze dodalem 1 paczuszke slodkiej papryki w proszku Przecieru nie wkladalem a to dla tego ze kupilem 5 duzych pomidorów po przecenie :-) no i jeszcze 2 zobki czosnku Moje chyba jest lepsze
Skomentuj
Oceń:
0
miśka23

miśka23
offline

2010-09-14 18:26
łatwo, szybko i smacznie, zrobiłam dziś....jak dla mnie super !!!
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Cukinia
Cukinia faszerowana kurczakiem i papryką Zupka krem z cukinii z serkiem topionym Cukiniowe placuszki
Placki cukiniowo-ziemniaczne Frittata z cukinią z piekarnika Pasztet z cukinii
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą Omlet z cukinią Zupa z żółtej cukinii z ryżem
Krążki cukiniowe z grzybami leśnymi Cukiniowe ciasto ze śliwkami i pianką Cukiniowo-jabłkowe lody

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Co najczęściej jesz na śniadanie?

 
 Co najczęściej jesz na śniadanie?

głosuj
 

Ostatnio komentowane