Remik1515

Remik1515

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 311]

Leczo z wątróbką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Cukinię i paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę.

Leczo z wątróbką

Składniki:

Leczo z wątróbką

 

Sposób przygotowania:

Leczo z wątróbką
Cukinię i paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę. Pomidory sparzyć wrzącą wodą, obrać ze skórki, pokroić na kawałki. por umyć osuszyć pokroić w krążki. Wątróbki, umyć, oczyścić, dodać mąki mąką wymieszać. Na patelnię wlać oliwe, włożyć wątróbki, podsmażyć. Następnie wsypać pory, paprykę, cukinię i dusić około 20 minut. 5 minut przed końcem dodać pomidory. Następnie przyprawić przyprawami do smaku . Smacznego!:)