Mysiunia

Mysiunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1806]

Lekka surówka z włoskiej kapusty

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Idealny dodatek do obiadu - lekka i zdrowa

Lekka surówka z włoskiej kapusty Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Lekka surówka z włoskiej kapusty

 

  • 0,5 włoskiej kapusty
  • 1 marchewka
  • pęczek koperku
  • 0,5 cebuli
  • 6 łyżek oleju z pierwszego tłoczenia
  • sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Lekka surówka z włoskiej kapusty
Kapustę włoską jak najdrobniej siekamy. Marchewkę obieramy i ścieramy na wąskich oczkach, natomiast cebulę kroimy w kostkę. Umyty koperek bardzo drobno siekamy. Wszystkie pokrojone warzywa przekładamy do miski, dodajemy olej oraz przyprawy wedle potrzeby - calość bardzo dokładnie mieszamy i podajemy do obiadu.
Lekka surówka z włoskiej kapusty
Przygotowujemy wszystkie potrzebne składniki...
Lekka surówka z włoskiej kapusty
Kapustę włoską jak najdrobniej siekamy. Marchewkę obieramy
Lekka surówka z włoskiej kapusty
Wszystkie pokrojone warzywa przekładamy do miski, dodajemy olej v
Lekka surówka z włoskiej kapusty
calość bardzo dokładnie mieszamy i podajemy do obiadu.v

Tagi:

kapusta