Leszcz smażony

Babcia Halinka

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2268
zdjęcia: 1 z 1
Leszcz smażony
oceń:  
ocena: 3/5
głosów: 8247

Rybę umyć, oskrobać z łusek, umyć i sprawić. Zrobić filety, pokroić na porcje,


trudność: łatwe
czas:

Leszcz smażony - SKŁADNIKI:

Leszcz smażony - PRZYGOTOWANIE:

Rybę umyć, oskrobać z łusek, umyć i sprawić. Zrobić filety, pokroić na porcje, obtoczyć w mące i us­mażyć wkładając na patelnię z rozgrzanym tłusz­czem. Oprószyć solą i odrobiną cukru. Dodać masło i wstawić na kilka minut do nagrzanego piekarnika.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Leszcz smażony  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Szybkie i smaczne
Sałata z pieczarkami Gałeczki orzechowe z marmoladą Weekendowe śniadanie- zapiekane bułki
Spaghetti bolognese Muffinki stracciatella Kuskus z warzywami i gotowanymi pulpetami mięsnymi
Kaszka manna z malinami Biała kiełbasa z cebulową otoczką Racuchy z jabłkami i cynamonem
Nocna owsianka słoikowa Bardzo puszysty omlet Pasta z awokado sera żółtego i ziaren

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane