Łosoś na sosie z ogórków kiszonych

Wypróbujcie przepis szefa kuchni Konrada Birka na pieczonego łososia podanego na nietypowym, ale bardzo smacznym sosie ogórkowym.

         
ocena: 4/5 głosów: 4
Łosoś na sosie z ogórków kiszonych
Poniższy przepis poznaliśmy na warsztatach z fotografii kulinarnej w Akademii Smaku Siemens. Potrawa zaskoczyła nas swoim doskonałym smakiem - delikatny pieczony łosoś, ciekawy sos z dodatkiem ogórków kiszonych (których zazwyczaj w taki sposób się nie wykorzystuje) i dodatek czerwonego kawioru, który jednak spokojnie można pominąć.

Sprawdźcie ten przepis we własnej kuchni (znajdziecie go na stronie 24 magazynu) i napiszcie czy Wam również tak bardzo smakował! Polecamy też resztę magazynu, z którego dowiecie się wiele o tajnikach fotografii kulinarnej!

                                                  http://extra.edipresse.pl/gotujmy/aktualnosci/dowiedzsiewiecej.png