iwi69

iwi69

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 200]

Losos z sosem estragonowym.

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 12

Można podawać z ryżem na sypko lub pieczywem.

Losos z sosem estragonowym.

Składniki:

Losos z sosem estragonowym.

 

Sposób przygotowania:

Losos z sosem estragonowym.
Plastry łososia lekko solimy i pieprzymy ,smażymy na rozgrzanej patelni tak aby z zewnątrz był zrumieniony a w środku nie suchy Sos:Czosnek przecisnąć przez praskę dodać do jogurtu,dodajemy musztardę,estragon,sól,pieprz egzotyczny.,wymieszać.Najlepiej przygotowac jakies 30 min wcześniej. Wykładamy na talerz łosoś ,można polać sosem lub sos podać w miseczce..

Tagi:

sosy