Strona główna Łosoś zapiekany w folii z masłem

Łosoś zapiekany w folii z masłem

Łosoś « poprzedni | następny »
ewelina.mn

Srebrny Ekspert
Przepisy: 663
zdjęcia: 1 z 5
Łosoś zapiekany w folii z masłem
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Propozycja na podanie smacznego łososia z piekarnika.


trudność: łatwe
czas:

Łosoś zapiekany w folii z masłem - SKŁADNIKI:

Łosoś zapiekany w folii z masłem - PRZYGOTOWANIE:

Przepis zawiera składniki na 2 porcje. Każdy kawałek ryby oprószamy solą z obu stron, obsypujemy lekko pieprzem i odkładamy do lodówki. Koperek myjemy i siekamy drobno. Urywamy w kawałki folii aluminiowej. Na kawałku folii układamy rybę. Na rybie kładziemy łyżeczkę masła i obficie posypujemy koperkiem. Folię zawijamy i zapakowane ryby wkładamy do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni. Po 15 minutach folię rozwijamy i pieczemy rybę jeszcze kilka minut. Smacznego.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Łosoś zapiekany w folii z masłem  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Łosoś
Grillowane filety z łososia Spaghetti Eli z łososiem Pieczony łosoś z warzywami w szynce parmeńskiej
Pieczarki nadziewane wędzonym łososiem Pyszny i szybki łosoś pieczony na patelni Łosoś wędzony w łódecze
Zapiekanka makaronowa z łososiem Polędwica z łososia w placku do tortilli Naleśniki z łososiem
Łosoś z curry i imbirem Lekki łosoś w sosie cytrynowo- pomarańczowym Łosoś zapiekany z serem żółtym

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane