Strona główna Mączka grzybowa do sosów

Mączka grzybowa do sosów

joaska500 - Porady kulinarne: Mączka grzybowa do sosów

Arcymistrz Kuchni
Artykuły: 26
zdjęcia: 1 z 1
Mączka grzybowa do sosów
oceń:  
ocena: 3/5
głosów: 1

Pomysł na wykorzystanie suszonych grzybów!


Z suszonych grzybów można zrobić aromatyczny proszek. Grzyby najpierw dość drobno kruszymy. Przygotowujemy sobie słoik a do niego wrzucamy rozdrobnione grzyby. Słoik bardzo szczelnie zamykamy i przechowujemy w chłodnym miejscu. Tak przygotowane suszone grzyby będą wspaniałym dodatkiem do sosów i zup!

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Mączka grzybowa do sosów  
Pyza

Pyza

2012-12-03 12:08
jakoś nie podoba mi się żeby do porady jednej osoby dołączać zdjęcie autorstwa innej, szczególnie bez podpisu....
Skomentuj
Oceń:
0
kołczu

kołczu

2012-12-03 12:20
Absolutna racja - ta pomyłka została poprawiona. Przepraszamy.

Pyza napisał(a):

jakoś nie podoba mi się żeby do porady jednej osoby dołączać zdjęcie autorstwa innej, szczególnie bez podpisu....

Skomentuj
Oceń:
0

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane