Strona główna Mączka grzybowa do sosów

Mączka grzybowa do sosów

joaska500 - Porady kulinarne: Mączka grzybowa do sosów

Arcymistrz Kuchni
Artykuły: 26
zdjęcia: 1 z 1
Mączka grzybowa do sosów
oceń:  
ocena: 3/5
głosów: 1

Pomysł na wykorzystanie suszonych grzybów!


Z suszonych grzybów można zrobić aromatyczny proszek. Grzyby najpierw dość drobno kruszymy. Przygotowujemy sobie słoik a do niego wrzucamy rozdrobnione grzyby. Słoik bardzo szczelnie zamykamy i przechowujemy w chłodnym miejscu. Tak przygotowane suszone grzyby będą wspaniałym dodatkiem do sosów i zup!

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Mączka grzybowa do sosów  
Pyza

Pyza

2012-12-03 12:08
jakoś nie podoba mi się żeby do porady jednej osoby dołączać zdjęcie autorstwa innej, szczególnie bez podpisu....
Skomentuj
Oceń:
0
kołczu

kołczu

2012-12-03 12:20
Absolutna racja - ta pomyłka została poprawiona. Przepraszamy.

Pyza napisał(a):

jakoś nie podoba mi się żeby do porady jednej osoby dołączać zdjęcie autorstwa innej, szczególnie bez podpisu....

Skomentuj
Oceń:
0

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane