Strona główna Mączka grzybowa do sosów

Mączka grzybowa do sosów

joaska500 - Porady kulinarne: Mączka grzybowa do sosów offline

Arcymistrz Kuchni
Artykuły: 26
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Mączka grzybowa do sosów
oceń:  
ocena: 3/5
głosów: 1

Pomysł na wykorzystanie suszonych grzybów!


Z suszonych grzybów można zrobić aromatyczny proszek. Grzyby najpierw dość drobno kruszymy. Przygotowujemy sobie słoik a do niego wrzucamy rozdrobnione grzyby. Słoik bardzo szczelnie zamykamy i przechowujemy w chłodnym miejscu. Tak przygotowane suszone grzyby będą wspaniałym dodatkiem do sosów i zup!

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Mączka grzybowa do sosów  
Pyza

Pyza
offline

2012-12-03 12:08
jakoś nie podoba mi się żeby do porady jednej osoby dołączać zdjęcie autorstwa innej, szczególnie bez podpisu....
Skomentuj
Oceń:
0
kołczu

kołczu
offline

2012-12-03 12:20
Absolutna racja - ta pomyłka została poprawiona. Przepraszamy.

Pyza napisał(a):

jakoś nie podoba mi się żeby do porady jednej osoby dołączać zdjęcie autorstwa innej, szczególnie bez podpisu....

Skomentuj
Oceń:
0

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane