Strona główna Mączka grzybowa do sosów

Mączka grzybowa do sosów

joaska500 - Porady kulinarne: Mączka grzybowa do sosów offline

Arcymistrz Kuchni
Artykuły: 26
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Mączka grzybowa do sosów
oceń:  
ocena: 3/5
głosów: 1

Pomysł na wykorzystanie suszonych grzybów!


Z suszonych grzybów można zrobić aromatyczny proszek. Grzyby najpierw dość drobno kruszymy. Przygotowujemy sobie słoik a do niego wrzucamy rozdrobnione grzyby. Słoik bardzo szczelnie zamykamy i przechowujemy w chłodnym miejscu. Tak przygotowane suszone grzyby będą wspaniałym dodatkiem do sosów i zup!

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Mączka grzybowa do sosów  
Pyza

Pyza
offline

2012-12-03 12:08
jakoś nie podoba mi się żeby do porady jednej osoby dołączać zdjęcie autorstwa innej, szczególnie bez podpisu....
Skomentuj
Oceń:
0
kołczu

kołczu
offline

2012-12-03 12:20
Absolutna racja - ta pomyłka została poprawiona. Przepraszamy.

Pyza napisał(a):

jakoś nie podoba mi się żeby do porady jednej osoby dołączać zdjęcie autorstwa innej, szczególnie bez podpisu....

Skomentuj
Oceń:
0

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane