Strona główna Mączka grzybowa do sosów

Mączka grzybowa do sosów

joaska500 - autor porady Mączka grzybowa do sosów offline

Arcymistrz Kuchni
Artykuły: 26
  • Wyślij znajomemu
Zgłoś nadużycie 
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Mączka grzybowa do sosów
oceń:  
ocena: 3/5
głosów: 1

Pomysł na wykorzystanie suszonych grzybów!


Z suszonych grzybów można zrobić aromatyczny proszek. Grzyby najpierw dość drobno kruszymy. Przygotowujemy sobie słoik a do niego wrzucamy rozdrobnione grzyby. Słoik bardzo szczelnie zamykamy i przechowujemy w chłodnym miejscu. Tak przygotowane suszone grzyby będą wspaniałym dodatkiem do sosów i zup!

Komentarze do Mączka grzybowa do sosów  
Pyza

Pyza
offline

2012-12-03 12:08
jakoś nie podoba mi się żeby do porady jednej osoby dołączać zdjęcie autorstwa innej, szczególnie bez podpisu....
Skomentuj
Oceń:
0
kołczu

kołczu
offline

2012-12-03 12:20
Absolutna racja - ta pomyłka została poprawiona. Przepraszamy.

Pyza napisał(a):

jakoś nie podoba mi się żeby do porady jednej osoby dołączać zdjęcie autorstwa innej, szczególnie bez podpisu....

Skomentuj
Oceń:
0
Dziś moderatorami są
zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
Konkursy
  • Konkurs - Wiosenne smaki Konkurs - Wiosenne smaki

    Przygotuj smaczne, kolorowe i lekkie wiosenne danie i wygraj kartę upominkową o wartości 50zł. Nagradzamy aż 10 osób! Konkurs uwzględnia przepisy publikowane na Waszych blogach. Zapraszamy do zapoznania się z zasadami konkursu.

  • Konkurs Znam Wielkanocne Wydanie Specjalne Konkurs Znam Wielkanocne Wydanie Specjalne

    Weź udział w konkursie. Odpowiedz na kilka prostych pytań związanych z Wielkanocnym Wydaniem Specjalnym 2014 i wygraj książkę Smaczna Polska autorstwa Magdy Gessler. Nagradzamy aż 10 osób!

1 2 3 4 5
 
 
 
Sonda
Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

 
 Moją ulubioną potrawą wielkanocną jest...

głosuj
 
Ostatnio komentowane