Strona główna Makaron cannelloni faszerowany mięsem

Makaron cannelloni faszerowany mięsem

Makarony « poprzedni | następny »
lipka02 - Przepis na: Makaron cannelloni faszerowany mięsem offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1186
Makaron cannelloni faszerowany mięsem
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Makaron cannelloni faszerowany mięsem


trudność: średne
czas:

Makaron cannelloni faszerowany mięsem - SKŁADNIKI:

  • paczka makaronu cannelloni
  • marchew
  • cebula
  • 4 łyżki koncentratu pomidorowego
  • sól
  • pieprz
  • natka pietruszki
  • 3 łyżki kukurydzy z puszki
  • olej
  • 1/2 kg wieprzowego mięsa mielonego
  • 10 dag sera żółtego

Makaron cannelloni faszerowany mięsem - PRZYGOTOWANIE:

Posiekaj drobno cebulę,podsmaż ją na oleju,do niej dodaj mięso mielone oraz koncentrat pomidorowy.Całość chwilę podsmaż zalej 100 ml wody,dopraw do smaku sola i pieprzem,dodaj posiekaną natkę pietruszki i duś mieszając około 25 minut.Makaron przygotuj według przepisu na opakowaniu,wyjmij z wody,schłódź.Do mięsa mielonego dodaj kukurydze z puszki,farszem napełnij makaron.Włóż go do natłuszczonego naczynia żaroodpornego i posyp na wierzchu startym żółtym serem.zapiecz około pół godziny i podawaj.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Makaron cannelloni faszerowany mięsem  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Makarony
Makaron kokardki z kapustą kiszoną i kiełbasą  Farfalle z mięsem, warzywami i czosnkiem Razowy makaron z bakłażanem
Spaghetti z papryką i natką pietruszki Spaghetti z mięsem mielonym i pomidorami Kokardki z kurczakiem i suszonymi pomidorami
Makaron gigant z warzywami i kurczakiem Grzyby i spółka Spaghetti carbonara
Spaghetti po bolońsku Makaronowe muffinki Makaron z jarmużem

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane