Strona główna Makaron cannelloni faszerowany mięsem

Makaron cannelloni faszerowany mięsem

Makarony « poprzedni | następny »
lipka02 - Przepis na: Makaron cannelloni faszerowany mięsem offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1186
Makaron cannelloni faszerowany mięsem
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Makaron cannelloni faszerowany mięsem


trudność: średne
czas:

Makaron cannelloni faszerowany mięsem - SKŁADNIKI:

  • paczka makaronu cannelloni
  • marchew
  • cebula
  • 4 łyżki koncentratu pomidorowego
  • sól
  • pieprz
  • natka pietruszki
  • 3 łyżki kukurydzy z puszki
  • olej
  • 1/2 kg wieprzowego mięsa mielonego
  • 10 dag sera żółtego

Makaron cannelloni faszerowany mięsem - PRZYGOTOWANIE:

Posiekaj drobno cebulę,podsmaż ją na oleju,do niej dodaj mięso mielone oraz koncentrat pomidorowy.Całość chwilę podsmaż zalej 100 ml wody,dopraw do smaku sola i pieprzem,dodaj posiekaną natkę pietruszki i duś mieszając około 25 minut.Makaron przygotuj według przepisu na opakowaniu,wyjmij z wody,schłódź.Do mięsa mielonego dodaj kukurydze z puszki,farszem napełnij makaron.Włóż go do natłuszczonego naczynia żaroodpornego i posyp na wierzchu startym żółtym serem.zapiecz około pół godziny i podawaj.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Makaron cannelloni faszerowany mięsem  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Makarony
Łazanki z boczkiem i kiełbasą Makaron z gruszkami Spaghetti ze świeżych pomidorów
Tortellini z brokułami i mascarpone ,,Karbowanka,, z buniowym sosem a'la bolognese Makaron z młoda kapustą
Danie jednogarnkowe - makaron z kiełbaską w sosie Spaghetti z klopsem Zapiekane rurki z kiełbasą i pomidorami
Proste spaghetti Łazanki z gotowanymi pieczarkami Spaghetti Carbonara

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Mój ulubiony letni napój to:

 
 Mój ulubiony letni napój to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane