Papaja

Papaja

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 382]

Makrelowa pasta na chlebuś

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

taka domowa pasta do chlebusia

Makrelowa pasta na chlebuś

Składniki:

Makrelowa pasta na chlebuś

 

  • 4 wędzone makrele (obrać ze skóry i ości)
  • 1-2 cebule (obrać)
  • 6-7 łyżekkoncentratu pomidorowego
  • 2 łyżki keczupu
  • 0,5 kostki masła(rozpuścić)

Sposób przygotowania:

Makrelowa pasta na chlebuś
Makrele najpierw dokładnie obrać ze skóry i powyciągać w miarę możliwości wszystkie ośc, następnie rybę i cebulę zmielić(ja mielę dwukrotnie) dodać przecier pomidorowy keczup i masło dokładnie wymieszać i gotowe najlepiej smakuje jak trochę się przegryzie