Strona główna Marynata do mięsa wieprzowego

Marynata do mięsa wieprzowego

Marynaty « poprzedni | następny »
motorek70

Srebrny Ekspert
Przepisy: 686
zdjęcia: 1 z 1
Marynata do mięsa wieprzowego
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Marynata do mięsa wieprzowego


trudność: łatwe
czas:

Marynata do mięsa wieprzowego - SKŁADNIKI:

Marynata do mięsa wieprzowego - PRZYGOTOWANIE:

Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę. Miód roztapiamy w kąpieli wodnej i chłodzimy. Do miseczki wlewamy olej i dodajemy musztardę dokładnie mieszamy. Następnie dodajemy rozpuszczony i zimny miód. Jeżeli wszystkie składniki mamy dobrze połączone dodajemy przeciśnięty czosnek, zioła prowansalskie i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Marynata do mięsa wieprzowego  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Marynaty
Marynowane winogrona Marynata do karkówki Marynowana limonka na ostro
Marynata do drobiu z tymiankiem Peklowana szynka z rozmarynem Marynata czosnkowo-ketchupowa do wieprzowiny
Miodowo-paprykowe żeberka z grilla/piekarnika Szwedzkie buraki marynowane Szwedzki ocet raz-dwa-trzy
Papryka w zalewie wg FemmeFatale Suszone pomidory w oliwie Marynata ziołowa do mięsa

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią polską (mazowiecką, kaszubską, wielkopolską lub śląską). Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez Ciebie kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20cm Fiskars Functional Form.

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane