Strona główna Marynata do mięsa wieprzowego

Marynata do mięsa wieprzowego

Marynaty « poprzedni | następny »
motorek70 - Przepis na: Marynata do mięsa wieprzowego offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 683
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Marynata do mięsa wieprzowego
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Marynata do mięsa wieprzowego


trudność: łatwe
czas:

Marynata do mięsa wieprzowego - SKŁADNIKI:

Marynata do mięsa wieprzowego - PRZYGOTOWANIE:

Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę. Miód roztapiamy w kąpieli wodnej i chłodzimy. Do miseczki wlewamy olej i dodajemy musztardę dokładnie mieszamy. Następnie dodajemy rozpuszczony i zimny miód. Jeżeli wszystkie składniki mamy dobrze połączone dodajemy przeciśnięty czosnek, zioła prowansalskie i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Marynata do mięsa wieprzowego  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Marynaty
Marynata do karkówki Marynowana limonka na ostro Marynata do drobiu z tymiankiem
Peklowana szynka z rozmarynem Marynata czosnkowo-ketchupowa do wieprzowiny Miodowo-paprykowe żeberka z grilla/piekarnika
Szwedzkie buraki marynowane Szwedzki ocet raz-dwa-trzy Papryka w zalewie wg FemmeFatale
Suszone pomidory w oliwie Marynata ziołowa do mięsa Marynata do mięsa wieprzowego

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Cały naród suszy jabłka Konkurs - Cały naród suszy jabłka

    Zapraszamy do konkursu! Pokażcie, jak kreatywnie wykorzystać suszone jabłka w przepisach kulinarnych. Do wygrania nowoczesne suszarki do owoców i grzybów oraz komplety gadżetów od firmy MPM.

1 2
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Czy suszysz jabłka?

 
 Czy suszysz jabłka?

głosuj