Strona główna Marynata do mięsa wieprzowego

Marynata do mięsa wieprzowego

Marynaty « poprzedni | następny »
motorek70 - Przepis na: Marynata do mięsa wieprzowego offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 686
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Marynata do mięsa wieprzowego
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Marynata do mięsa wieprzowego


trudność: łatwe
czas:

Marynata do mięsa wieprzowego - SKŁADNIKI:

Marynata do mięsa wieprzowego - PRZYGOTOWANIE:

Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę. Miód roztapiamy w kąpieli wodnej i chłodzimy. Do miseczki wlewamy olej i dodajemy musztardę dokładnie mieszamy. Następnie dodajemy rozpuszczony i zimny miód. Jeżeli wszystkie składniki mamy dobrze połączone dodajemy przeciśnięty czosnek, zioła prowansalskie i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Marynata do mięsa wieprzowego  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Marynaty
Marynata do karkówki Marynowana limonka na ostro Marynata do drobiu z tymiankiem
Peklowana szynka z rozmarynem Marynata czosnkowo-ketchupowa do wieprzowiny Miodowo-paprykowe żeberka z grilla/piekarnika
Szwedzkie buraki marynowane Szwedzki ocet raz-dwa-trzy Papryka w zalewie wg FemmeFatale
Suszone pomidory w oliwie Marynata ziołowa do mięsa Marynata do mięsa wieprzowego

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane