Strona główna Masa do Stefanki

Masa do Stefanki

misia53 - Przepis na: Masa do Stefanki offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 345
Masa do Stefanki
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 7

Ta masa nadaje się również do innych ciast


trudność: łatwe
czas:

Masa do Stefanki - SKŁADNIKI:

  • 1 szklanka mielonych orzechów
  • 1/2 szklanki mleka
  • 1 szklanka cukru
  • 1 margaryna

Masa do Stefanki - PRZYGOTOWANIE:

Mleko , cukier i orzechy zagotować i ostudzić. Margarynę lub masło utrzeć z masą orzechową.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Masa do Stefanki (strona 1 z 1)  
fuksja

fuksja
offline

2009-03-27 00:13
takiej stefanki jeszcze nie probowalam, hmmmm...
Skomentuj
Oceń:
0
msewka

msewka
offline

2009-03-27 07:32
spróbuję
Skomentuj
Oceń:
0
sara24

sara24
offline

2009-08-20 23:32
Jadlam ciasto z ta masa poprostu pycha
Skomentuj
Oceń:
0

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane