Strona główna Masa do Stefanki

Masa do Stefanki

misia53

Srebrny Ekspert
Przepisy: 345
Masa do Stefanki
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 7

Ta masa nadaje się również do innych ciast


trudność: łatwe
czas:

Masa do Stefanki - SKŁADNIKI:

Masa do Stefanki - PRZYGOTOWANIE:

Mleko , cukier i orzechy zagotować i ostudzić. Margarynę lub masło utrzeć z masą orzechową.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Masa do Stefanki (strona 1 z 1)  
fuksja

fuksja

2009-03-27 00:13
takiej stefanki jeszcze nie probowalam, hmmmm...
Skomentuj
Oceń:
0
msewka

msewka

2009-03-27 07:32
spróbuję
Skomentuj
Oceń:
0
sara24

sara24

2009-08-20 23:32
Jadlam ciasto z ta masa poprostu pycha
Skomentuj
Oceń:
0

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w konkursie Hortex! Przygotuj potrawę kuchni Ameryki Łacińskiej i wygraj cenne nagrody! Do wygrania jest robot Kitchen Aid w wybranym przez użytkownika kolorze oraz 5 nagród dodatkowych - nóż uniwersalny 20 cm Fiskars!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane