Strona główna Masa do Stefanki

Masa do Stefanki

misia53

Srebrny Ekspert
Przepisy: 345
Masa do Stefanki
oceń:  
ocena: 4/5
głosów: 7

Ta masa nadaje się również do innych ciast


trudność: łatwe
czas:

Masa do Stefanki - SKŁADNIKI:

Masa do Stefanki - PRZYGOTOWANIE:

Mleko , cukier i orzechy zagotować i ostudzić. Margarynę lub masło utrzeć z masą orzechową.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Masa do Stefanki (strona 1 z 1)  
fuksja

fuksja

2009-03-27 00:13
takiej stefanki jeszcze nie probowalam, hmmmm...
Skomentuj
Oceń:
0
msewka

msewka

2009-03-27 07:32
spróbuję
Skomentuj
Oceń:
0
sara24

sara24

2009-08-20 23:32
Jadlam ciasto z ta masa poprostu pycha
Skomentuj
Oceń:
0

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane