Matiasy w oleju

iwona3004

Szef Kuchni
Przepisy: 74
zdjęcia: 1 z 1
Matiasy w oleju
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 2

Bardzo dobre na zakąskę...bardzo lubię pieprz ziołowy więc kiedyś dodałam do śledzi i wyszło super.


trudność: łatwe
czas:

Matiasy w oleju - SKŁADNIKI:

  • 8-10 miatiasów
  • 4 duże ogórki konserwowe
  • 3 duże cebule
  • pieprz ziołowy
  • olej

Matiasy w oleju - PRZYGOTOWANIE:

Matiasy wymoczyć w wodzie ok.2 godz.pokroić na mniejsze kawałki,cebulę i ogórki pokroić w drobną kostkę.Układać warstwami (ja to robię w słoiku):śledź,cebula,ogórek i posypywać pieprzem do wyczerpania składników,całość zalać olejem i odstawić do lodówki.Najlepiej smakuje na drugi dzień.SMACZNEGO!!!


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Matiasy w oleju (strona 1 z 1)  
luna

luna

2010-02-01 20:58
robie prawie, ze tak samo:)
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Szybkie i smaczne
Makaronowy omlet z mozzarellą Wafelki poziomkowo-krówkowe Ryż z kurczakiem i sosem chińskim
Pomysł na Walentynkową kolację Sałatka hawajska inaczej Pasztet z soczewicy
Spaghetti Eli z sałatką z owoców morza Zapiekane ziemniaczki z sosem czosnkowym Omlet w wersji walentynkowej
Pasta z awokado i twarożkiem Galaretki drobiowe 'na jeden kęs" Sałatka brokułowa

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 
 Jakie karnawałowe słodkości lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane