Strona główna Mielone do chleba

Mielone do chleba

Bomika - Przepis na: Mielone do chleba offline

Kucharz
Przepisy: 16
Mielone do chleba
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 2

Proste ale pyszne co nie co do chlebka


trudność: łatwe
czas:

Mielone do chleba - SKŁADNIKI:

  • 1 kg mięsa mielonego
  • 1 łyżeczka vegety
  • 1 szklanka mleka
  • 2 ząbki czosnku

Mielone do chleba - PRZYGOTOWANIE:

mięso mielone mieszamy z 1 łyżeczką vegety, dodajemy 2 rozgniecione ząbki czosnku /lub więcej jak ktoś lubi/ zalewamy szklanką mleka i mieszamy. Masę przekładamy do keksówki - ja wykładam papierem ale można posmarować tłuszczem i pieczemy ok 1 godziny w 180C. Wspaniałe co nie co na chlebek. Dostałam przepis od koleżanki i nie wierzyłam że to tylko tyle aż nie upiekłam. Teraz wiemy co kładziemy na chlebek..Polecam!


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Mielone do chleba (strona 1 z 1)  
Mirka227

Mirka227
offline

2009-10-31 22:22
Faktycznie, w tym wypadku wiemy co jemy
5!
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Mięsa
Kotlety w migdałowej panierce Pasztet z królika  Kotleciki z fileta z kurczaka w cieście
Schab pod jarmużową pierzynką Kotleciki mielone z dynią i czerwoną cebulą Mięso z kurczaka z cukinią i grzybami
Mięso z kurczaka w majonezowej panierce Gulasz z suszonymi śliwkami i pomidorami Kotleciki mielone z ziołami prowansalskimi
Pałki z kurczaka z sosem Pierś z kurczaka z bazylią i musztardą Schabowe falbanki

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane