Strona główna Mielone do chleba

Mielone do chleba

Bomika - Przepis na: Mielone do chleba offline

Kucharz
Przepisy: 16
Mielone do chleba
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 2

Proste ale pyszne co nie co do chlebka


trudność: łatwe
czas:

Mielone do chleba - SKŁADNIKI:

  • 1 kg mięsa mielonego
  • 1 łyżeczka vegety
  • 1 szklanka mleka
  • 2 ząbki czosnku

Mielone do chleba - PRZYGOTOWANIE:

mięso mielone mieszamy z 1 łyżeczką vegety, dodajemy 2 rozgniecione ząbki czosnku /lub więcej jak ktoś lubi/ zalewamy szklanką mleka i mieszamy. Masę przekładamy do keksówki - ja wykładam papierem ale można posmarować tłuszczem i pieczemy ok 1 godziny w 180C. Wspaniałe co nie co na chlebek. Dostałam przepis od koleżanki i nie wierzyłam że to tylko tyle aż nie upiekłam. Teraz wiemy co kładziemy na chlebek..Polecam!


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Mielone do chleba (strona 1 z 1)  
Mirka227

Mirka227
offline

2009-10-31 22:22
Faktycznie, w tym wypadku wiemy co jemy
5!
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Mięsa
Mięsne żeberka pieczone w piekarniku Żołądki w pomidorach Szynka z indyka z szynkowara
Roladki ze schabu z bracówką i mozzarellą Roladki drobiowe z brokułem Schab zapiekany w kapuście z pomidorem
Wątróbka drobiowa z pomidorem i jabłkiem Tradycyjne zrazy z boczkiem,cebulą i ogórkiem Gulasz wieprzowy z leśnymi grzybami
Zupa gulaszowa z jabłkiem, cukinią i całą resztą Udka w czerwonym curry z morelami Kacza wątróbka z jabłkami i cebulą

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane