piotr20091991

piotr20091991

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 666]

Mięso wolowe a la zrazy smażone

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Pyszne mięso wołowe a la zrazy nie gotowane a smażone

Mięso wolowe a la zrazy smażone

Składniki:

Mięso wolowe a la zrazy smażone

 

Sposób przygotowania:

Mięso wolowe a la zrazy smażone
Mięso wołowe dobrze umyć i pokroić na paski o długości 4 cm . Paprykę umyć , wydrążyć pestki , i pokroić na długie cienkie paski, ogórki kiszone pokroić na pół ,. I na brzegu paska mięsa ułożyć pół ogórka i kawałki papryki , a następnie zawinąć i owiązać nicią bawełnianą a następnie wrzucić na rozgrzana patelnie z oliwą . Smażyć aż mięso będzie mocno rumiano i miękkie . Następnie wyjąc i udekorować natką pietruszki .

Tagi:

mięso