Strona główna Mieszanka warzywna po liońsku

Mieszanka warzywna po liońsku

smakosz 1988

Srebrny Ekspert
Przepisy: 704
Mieszanka warzywna po liońsku
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

smaczna warzywna przekąska


trudność: łatwe
czas:

Mieszanka warzywna po liońsku - SKŁADNIKI:

Mieszanka warzywna po liońsku - PRZYGOTOWANIE:

Przygotowanie:
Wszystkie warzywa dokładnie umyć.Bakłażany wraz z cukinią skroić w plastry i posolić.Układać na przygotowanej blasze,polać delikatnie oliwą i piec w piekarniku 20 minut.Umytą paprykę pokroić w paski i zalać wrzątkiem aby zmiękła,pokroić na kawałki.
Cebulkę obrać i pokroić w plastry- zrumienić na oliwie.Dodać do papryki,pomidorów i osolić.Gdy odparuje wrzucać bakłażany wraz z cukinią.Doprawiać wedle gustu kulinarnego przyprawami.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Mieszanka warzywna po liońsku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przepisy na obiad
Klopsiki w sosie chrzanowym Makaron z brokułami i innymi dodatkami Duszone nogi kaczki
Zapiekanka z makaronem, kurczakiem i warzywami Indyk w pieczarkowym wymiarze Kaczka Eli marynowana w soku pomarańczowym
Pierś faszerowana koprem włoskim i gruszką Roladki na zielono Pampuchy z mięsem w sosie z pieczonej papryki
Paprykowa karkówka w sosie własnym z grzybami Cebulowe wieprzowe kotlety mielone Wątróbka z porem

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 
 Twoje ulubione słodkości wielkanocne to:

 

Ostatnio komentowane