Strona główna Mieszanka warzywna po liońsku

Mieszanka warzywna po liońsku

smakosz 1988 - Przepis na: Mieszanka warzywna po liońsku offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 704
Mieszanka warzywna po liońsku
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

smaczna warzywna przekąska


trudność: łatwe
czas:

Mieszanka warzywna po liońsku - SKŁADNIKI:

Mieszanka warzywna po liońsku - PRZYGOTOWANIE:

Przygotowanie:
Wszystkie warzywa dokładnie umyć.Bakłażany wraz z cukinią skroić w plastry i posolić.Układać na przygotowanej blasze,polać delikatnie oliwą i piec w piekarniku 20 minut.Umytą paprykę pokroić w paski i zalać wrzątkiem aby zmiękła,pokroić na kawałki.
Cebulkę obrać i pokroić w plastry- zrumienić na oliwie.Dodać do papryki,pomidorów i osolić.Gdy odparuje wrzucać bakłażany wraz z cukinią.Doprawiać wedle gustu kulinarnego przyprawami.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Mieszanka warzywna po liońsku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przepisy na obiad
Klopsiki w kapuście Roladki schabowe nadziewane Makaron spaghetti z pesto i słonecznikiem
Pierogi z zielonawymi gołąbkami Kurczak zapiekany z warzywami Dyniowe placuszki z kaszanką
Pyzy z mięsem mielonym Barszczyk z pierogami z farszem mięsnym Kurczak w sosie pieczarkowym
Kotlety mielone z gorgonzolą i gruszką Placki cukiniowo-ziemniaczne Kalafior pod beszamelem

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj