Strona główna Mieszanka warzywna po liońsku

Mieszanka warzywna po liońsku

smakosz 1988 - Przepis na: Mieszanka warzywna po liońsku offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 704
Mieszanka warzywna po liońsku
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

smaczna warzywna przekąska


trudność: łatwe
czas:

Mieszanka warzywna po liońsku - SKŁADNIKI:

Mieszanka warzywna po liońsku - PRZYGOTOWANIE:

Przygotowanie:
Wszystkie warzywa dokładnie umyć.Bakłażany wraz z cukinią skroić w plastry i posolić.Układać na przygotowanej blasze,polać delikatnie oliwą i piec w piekarniku 20 minut.Umytą paprykę pokroić w paski i zalać wrzątkiem aby zmiękła,pokroić na kawałki.
Cebulkę obrać i pokroić w plastry- zrumienić na oliwie.Dodać do papryki,pomidorów i osolić.Gdy odparuje wrzucać bakłażany wraz z cukinią.Doprawiać wedle gustu kulinarnego przyprawami.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Mieszanka warzywna po liońsku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przepisy na obiad
Mięsna pizza w ostrym sosie pomidorowym Mięsne żeberka pieczone w piekarniku Karkówka w sosie grzybowym
Dorsz w płatkach owsianych Schab zapiekany w kapuście z pomidorem Leczo z czerwoną papryką
Leczo z cukinią Wątróbka z jabłkiem i marchwią Kociołek z karkówką
Chlebek z otrębami żytnimi Sałatka z serem solankowym i piersią z kurczaka Kurczak z pomidorami suszonymi  cherry

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane