Strona główna Mieszanka warzywna po liońsku

Mieszanka warzywna po liońsku

smakosz 1988

Srebrny Ekspert
Przepisy: 704
Mieszanka warzywna po liońsku
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

smaczna warzywna przekąska


trudność: łatwe
czas:

Mieszanka warzywna po liońsku - SKŁADNIKI:

Mieszanka warzywna po liońsku - PRZYGOTOWANIE:

Przygotowanie:
Wszystkie warzywa dokładnie umyć.Bakłażany wraz z cukinią skroić w plastry i posolić.Układać na przygotowanej blasze,polać delikatnie oliwą i piec w piekarniku 20 minut.Umytą paprykę pokroić w paski i zalać wrzątkiem aby zmiękła,pokroić na kawałki.
Cebulkę obrać i pokroić w plastry- zrumienić na oliwie.Dodać do papryki,pomidorów i osolić.Gdy odparuje wrzucać bakłażany wraz z cukinią.Doprawiać wedle gustu kulinarnego przyprawami.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Mieszanka warzywna po liońsku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przepisy na obiad
Kociołek z boczkiem i ziemniakami Kotleciki z warzyw Ryba w sosie kokosowym
Rekin w sezamie z karmelizowaną marchewką Kurczak z ryżem i brokułami Klopsiki z kaszy i warzyw
Rozgrzewający krem grochowy  Spaghetti z pomidorami Placki ziemniaczane z kapustą
Roladki schabowe duszone w sosie cebulowym z kaszą Kotlet devolay Gosi    A'la bigos z brukselki

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane