Strona główna Mieszanka warzywna po liońsku

Mieszanka warzywna po liońsku

smakosz 1988 - Przepis na: Mieszanka warzywna po liońsku offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 704
Mieszanka warzywna po liońsku
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

smaczna warzywna przekąska


trudność: łatwe
czas:

Mieszanka warzywna po liońsku - SKŁADNIKI:

Mieszanka warzywna po liońsku - PRZYGOTOWANIE:

Przygotowanie:
Wszystkie warzywa dokładnie umyć.Bakłażany wraz z cukinią skroić w plastry i posolić.Układać na przygotowanej blasze,polać delikatnie oliwą i piec w piekarniku 20 minut.Umytą paprykę pokroić w paski i zalać wrzątkiem aby zmiękła,pokroić na kawałki.
Cebulkę obrać i pokroić w plastry- zrumienić na oliwie.Dodać do papryki,pomidorów i osolić.Gdy odparuje wrzucać bakłażany wraz z cukinią.Doprawiać wedle gustu kulinarnego przyprawami.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Mieszanka warzywna po liońsku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Przepisy na obiad
Klopsiki z dodatkiem jajek Filety zapiekane z brokułem i pomidorem Pierś faszerowana kozakami, serkiem i kiełbasą
Risotto grzybowe z kabanoskami Kąski kurczaka w słodko-kwaśno-ostrym sosie Śliwkowo-paprykowe pałki z kaszą gryczaną
Placki z kaszy gryczanej Piersi w delikatnym sosie z kanią Jesienny garnek z dynią
Drobiowo pieczarkowe kotleciki Pieczone podudzia z kurczaka z suszonymi jabłkami Serca drobiowe z warzywami

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Cały naród suszy jabłka Konkurs - Cały naród suszy jabłka

    Zapraszamy do konkursu! Pokażcie, jak kreatywnie wykorzystać suszone jabłka w przepisach kulinarnych. Do wygrania nowoczesne suszarki do owoców i grzybów oraz komplety gadżetów od firmy MPM.

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane