Strona główna Miętus królewski z pieczarkami

Miętus królewski z pieczarkami

Miętus « poprzedni | następny »
iwa643 - Przepis na: Miętus królewski z pieczarkami offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 4812
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Miętus królewski z pieczarkami
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Mięso miętusa jest pyszne delikatne i prawie pozbawione ości .


trudność: łatwe
czas:

Miętus królewski z pieczarkami - SKŁADNIKI:

Miętus królewski z pieczarkami - PRZYGOTOWANIE:

Miętusa myjemy suszymy i solimy oraz doprawiamy pieprzem . Do środka brzuszka wkładamy masełko ,posiekane pieczarki i kawałek cytryny ok 2 plasterków .Układamy miętusa na naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem ,obok kładziemy obrane i pokrojone pieczarki i plasterki cytryny .Rybę zapiekamy w piekarniku ok 25-30 min .Podajemy z grzybkami i sosikiem jaki się zrobił podczas pieczenia .


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Miętus królewski z pieczarkami  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Miętus
Miętus z patelni aromatyzowany tymiankiem Miętus w zalewie octowej Miętus z patelni ze złocistym makaronem
Miętus w sosie koperkowym Miętus królewski z pieczarkami Nototenia w sezamie
Ryba w zalewie na kwasno z cebulką Ryba opiekana w płatkach owsianych Miętus jesienny
Miętus z koperkiem  :

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

1 2
 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane