Strona główna Miętus królewski z pieczarkami

Miętus królewski z pieczarkami

Miętus « poprzedni | następny »
iwa643 - Przepis na: Miętus królewski z pieczarkami offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 4829
zdjęcia: 1 z 1 Strzałka
Miętus królewski z pieczarkami
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Mięso miętusa jest pyszne delikatne i prawie pozbawione ości .


trudność: łatwe
czas:

Miętus królewski z pieczarkami - SKŁADNIKI:

Miętus królewski z pieczarkami - PRZYGOTOWANIE:

Miętusa myjemy suszymy i solimy oraz doprawiamy pieprzem . Do środka brzuszka wkładamy masełko ,posiekane pieczarki i kawałek cytryny ok 2 plasterków .Układamy miętusa na naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem ,obok kładziemy obrane i pokrojone pieczarki i plasterki cytryny .Rybę zapiekamy w piekarniku ok 25-30 min .Podajemy z grzybkami i sosikiem jaki się zrobił podczas pieczenia .


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Miętus królewski z pieczarkami  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Miętus
Miętus z patelni aromatyzowany tymiankiem Miętus w zalewie octowej Miętus z patelni ze złocistym makaronem
Miętus w sosie koperkowym Miętus królewski z pieczarkami Nototenia w sezamie
Ryba w zalewie na kwasno z cebulką Ryba opiekana w płatkach owsianych Miętus jesienny
Miętus z koperkiem  :

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane