Strona główna Miętus królewski z pieczarkami

Miętus królewski z pieczarkami

Miętus « poprzedni | następny »
iwa643

Platynowy Ekspert
Przepisy: 4987
zdjęcia: 1 z 1
Miętus królewski z pieczarkami
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Mięso miętusa jest pyszne delikatne i prawie pozbawione ości .


trudność: łatwe
czas:

Miętus królewski z pieczarkami - SKŁADNIKI:

Miętus królewski z pieczarkami - PRZYGOTOWANIE:

Miętusa myjemy suszymy i solimy oraz doprawiamy pieprzem . Do środka brzuszka wkładamy masełko ,posiekane pieczarki i kawałek cytryny ok 2 plasterków .Układamy miętusa na naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem ,obok kładziemy obrane i pokrojone pieczarki i plasterki cytryny .Rybę zapiekamy w piekarniku ok 25-30 min .Podajemy z grzybkami i sosikiem jaki się zrobił podczas pieczenia .


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Miętus królewski z pieczarkami  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Miętus
Mandarynkowy miętus z kolorowym pieprzem Miętus z patelni aromatyzowany tymiankiem Miętus w zalewie octowej
Miętus z patelni ze złocistym makaronem Miętus w sosie koperkowym Miętus królewski z pieczarkami
Nototenia w sezamie Ryba w zalewie na kwasno z cebulką Ryba opiekana w płatkach owsianych
Miętus jesienny Miętus z koperkiem  :

Redakcja Gotuje

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane