Papaja

Papaja

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 382]

Młody kapuśniaczek.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

pierwsza młoda zupka kapuścianka

Młody kapuśniaczek. Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Młody kapuśniaczek.

 

Sposób przygotowania:

Młody kapuśniaczek.
Do garnka wkłądamy pokrojone na kawałki żeberka i gotujemy aż zmiękną. W między czasie obieramy ziemniaki i marchewkę któe następnie kroimy w kostkę. Najpierw dodajemy marchewkę i gotujemy z mięsem i gałązkami maggi. Kapustę siekamy ale nie za drobno. Kiedy żeberka będą miękkie dodajemy kapustę i ziemniaki. Gotujemy aż będą miękkie. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smacznego
Młody kapuśniaczek.
Zupka jeszcze w grnku z mięskiem tylko zjeść