Mati13

Mati13

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 889]

Moja domowa bruschetta

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Szybko i całkiem smacznie.

Moja domowa bruschetta

Składniki:

Moja domowa bruschetta

 

  • 2 bułki ziolowe
  • 2 łyżeczki masła czosnkowego
  • 1 czerwona cebulka
  • 2 pomidory
  • zielone pesto

Sposób przygotowania:

Moja domowa bruschetta
Bułki przekrawamy na pół, następnie smarujemy masłem i wstawiamy do piekarnika na 10 minut. w tym czasie pomidory obieramy ze skórki i kroimy w grubszą kostkę, czerwoną cebulę po obraniu kroimy w drobną kostkę. warzywa przekładam do miseczki, solę i pieprzę do smaku - mieszam. Na gorące bułki układamy sałatkę z pomidorów i na całość kładziemy nieco zielonego pesto. jemy póki gorące.

Tagi:

pesto