oszude

oszude

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 183]

moja fasolka szparagowa żółta w śmietani

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Jarskie danie w sam raz dla wegetarian,może być samodzielnym posiłkiem lub dodatkiem do mięsa.

moja fasolka szparagowa żółta w śmietani

Składniki:

moja fasolka szparagowa żółta w śmietani

 

 

Sposób przygotowania:

moja fasolka szparagowa żółta w śmietani
Prosty sposób wykonania sprawia że chce się to zrobić od razu.Fasolkę umyć i obciąć końce z dwóch stron.Marchew pokroić najlepiej w zapałkę i obgotować w osolonej wodzie razem z fasolką.W osobnym naczyniu na maśle podsmążyć cebulkę pokrojoną w piórka.Dodać fasolkę i podsmazać razem około 3 minut.Dodać śmietanę i dusić do zgęstnienia. Smaćznego.