mitofri

mitofri

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 516]

Moja kiszonka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Idealna na jesienne i zimowe obiady.

Moja kiszonka

Składniki:

Moja kiszonka

 

  • 30 dag kapusty kiszonej
  • 1 jabłko
  • 2 marchewki
  • 1 cebula biała
  • sól i pieprz do smaku
  • 3-4 łyżki oleju

Sposób przygotowania:

Moja kiszonka
Na początki kiszoną kapustę odcisnąć z soku i w miarę drobno pokroić.
Marchewki i jabłko obrać ze skórki i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Białą cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę.
Wszystkie składniki umieścić w misce i dokładnie wymieszać. Dodać olej i do smaku doprawić surówkę solą i pieprzem.
Przed podaniem schłodzić jakąś godzinę w lodówce.
Najlepiej zjeść tego samego dnia, w którym została przyrządzona.Smacznego.