Strona główna Mrożenie pierogów

Mrożenie pierogów

Porady « poprzedni | następny »
Bernadetta - Porady kulinarne: Mrożenie pierogów

Złoty Ekspert
Artykuły: 4
zdjęcia: 1 z 1
Mrożenie pierogów
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Nie wiesz, w jaki sposób zamrozić pierogi, by w razie potrzeby móc wyciągnąć tylko tyle, na ile masz ochotę?


Gotowe domowe pierogi należy obsypać delikatnie mąką i ułożyć w zamrażarce na folii spożywczej, aby się dokładnie zamroziły- pierogi układamy tak, aby się nie dotykały. Gdy się dokładnie zamrożą, należy je wrzucić do foliowego woreczka lub pojemnika na mrożonki. Pierogi można zapakować większymi partiami, gdyż dzięki ich wcześniejszemu pojedynczemu zamrożeniu, w razie potrzeby i tak bez problemu wyciągnięmy kilka sztuk.

Dodaj:
Śledzik Wykop
Komentarze do Mrożenie pierogów  
Brak komentarzy. Dodaj pierwszy komentarz!

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane