krzyssiu_o1995

krzyssiu_o1995

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 348]

Mus z łososia

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

bardzo dobre polecam wszystkim

Mus z łososia

Składniki:

Mus z łososia

 

Sposób przygotowania:

Mus z łososia
Łososia wyjmujemy z puszki, osączamy, usuwamy ości, przyprawiamy do smaku sokiem z cytryny, solą, pieprzem i oliwą i miksujemy na krem. Osobno ubijamy na sztywno śmićtanę i oba składniki dokładnie mieszamy. Krem rozkładamy do płaskich pucharków, wstawiamy na godzinę do lodówki. Przed podaniem na stół ozdabiamy pucharki plasterkami cytryny, cząstkami jajek na twardo I pomidorów oraz gałązkami natki pietruszki.

Tagi:

jajko sosy jajka