Persik

Persik

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1125]

Mus z wołowiny

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 7

ładnie wygląda świetnie smakuje

Mus z wołowiny

Składniki:

Mus z wołowiny

 

  • 1 szklanka ugotowanego rostbefu pokrojonego
  • 225 g twarożku
  • 1/2 szklanki posiekanej łodygi selera
  • 1/2 szklanki posiekanej szalotki
  • 1 szklanka majonezu
  • 1/4 łyżeczki proszku curry
  • sól i pieprz
  • liście sałaty
  • świeża pietruszka

Sposób przygotowania:

Mus z wołowiny
W misce dobrze wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem sałaty i pietruszki. Nałożyć do natłuszczonych foremek. Chłodzić w lodówce co najmniej 4 godziny. Zimny krem wyłożyć na liście sałaty. Udekorować pietruszką.

Tagi:

sałata