Nadziana rzodkiewka

Jesteśmy tym co jemy - Przepis na: Nadziana rzodkiewka offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 116
zdjęcia: 1 z 3 Strzałka
Nadziana rzodkiewka
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Zapraszam na szybką i zdrową wiosenną przekąskę :)


trudność: łatwe
czas:

Nadziana rzodkiewka - SKŁADNIKI:

  • 10 rzodkiewek
  • serek Bieluch lekki
  • 3-4 gałązki szczypiorku
  • 3-4 duże świeże listki bazylii
  • sól i pieprz do smaku

Nadziana rzodkiewka - PRZYGOTOWANIE:

Rzodkiewkę, szczypiorek i bazylię dokładnie myjemy i osuszamy.



Przekrawamy rzodkiewkę zaraz przy natce, odwracamy i delikatnie odcinamy skórkę (aby rzodkiewka stała stabilnie), następnie małą łyżeczką wydrążamy środek.



Do serka dodajemy posiekany szczypiorek, bazylię i resztki z rzodkiewki, doprawiamy i mieszamy.



Przygotowanym serkiem nadziewamy wydrążone rzodkiewki.



Smacznego :)


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Nadziana rzodkiewka  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Desery i przekąski dla dzieci
Ciasteczka z kaszką ryżową i płatkami owsianymi Deser z płatkami kukurydzianymi Owoce zapiekane pod chrupiącą kruszonką
Bananowo - kakaowe muffinki Migdałowe gofry z makiem Rogaliki marchewkowe
Muffiny z markizami Kruche wyciskane ciasteczka Kruche różyczki z marmoladą
Galaretki z pomarańczy "Malinowy" baranek Mini pączuszki lekkie i puszyste

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Cały naród suszy jabłka Konkurs - Cały naród suszy jabłka

    Zapraszamy do konkursu! Pokażcie, jak kreatywnie wykorzystać suszone jabłka w przepisach kulinarnych. Do wygrania nowoczesne suszarki do owoców i grzybów oraz komplety gadżetów od firmy MPM.

1 2
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Czy suszysz jabłka?

 
 Czy suszysz jabłka?

głosuj
 

Ostatnio komentowane