Nadziana rzodkiewka

Jesteśmy tym co jemy - Przepis na: Nadziana rzodkiewka offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 116
zdjęcia: 1 z 3 Strzałka
Nadziana rzodkiewka
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 1

Zapraszam na szybką i zdrową wiosenną przekąskę :)


trudność: łatwe
czas:

Nadziana rzodkiewka - SKŁADNIKI:

  • 10 rzodkiewek
  • serek Bieluch lekki
  • 3-4 gałązki szczypiorku
  • 3-4 duże świeże listki bazylii
  • sól i pieprz do smaku

Nadziana rzodkiewka - PRZYGOTOWANIE:

Rzodkiewkę, szczypiorek i bazylię dokładnie myjemy i osuszamy.



Przekrawamy rzodkiewkę zaraz przy natce, odwracamy i delikatnie odcinamy skórkę (aby rzodkiewka stała stabilnie), następnie małą łyżeczką wydrążamy środek.



Do serka dodajemy posiekany szczypiorek, bazylię i resztki z rzodkiewki, doprawiamy i mieszamy.



Przygotowanym serkiem nadziewamy wydrążone rzodkiewki.



Smacznego :)


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Nadziana rzodkiewka  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Desery i przekąski dla dzieci
Gofry z ricottą Marchewkowa tarta Naleśnikowy króliczek
Muffiny marmurkowe Ciasteczka z musli Kakaowo-gryczane naleśniki z serkiem i malinami
Kilku smakowe ciasteczka Babka herbaciana Kruche kakaowe grzybki
Ciasto czekoladowe z kremem dyniowym Zupka marchewkowa z ryżem po 9 m-cu Placuszki ryżowe

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane