Nadzienie do indyka

Nadzienia « poprzedni | następny »
mysza13k - Przepis na: Nadzienie do indyka offline

Starszy Kucharz
Przepisy: 48
Nadzienie do indyka
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 4

To wymysl mojej tesciowej...dobry:)))


trudność: łatwe
czas:

Nadzienie do indyka - SKŁADNIKI:

  • ususzona chalka
  • mleko
  • peczek pietruszki zielonej
  • watrobki drobiowe
  • jajko
  • syrop z zielonych orzechow
  • sol
  • pieprz
  • posiekane orzechy

Nadzienie do indyka - PRZYGOTOWANIE:

Chalke namoczyc w mleku.Watrobki posiekac drobno dodac jajko i odcisnieta chalke.Posiekac drobno pietruche i dodac do masy,starannie wymieszac skropic orzechowym syropem doprawic sola i pieprzem,dodac posiekane wloskie orzechy .Wymieszac nadziewac indyka,


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Nadzienie do indyka (strona 1 z 1)  
eli_555

eli_555
offline

2010-03-09 13:53
Takim farszem można nadziać też inny drób,na przykład kurczaka.5 i do ulubionych.
Skomentuj
Oceń:
0
góralka

góralka
offline

2010-03-09 16:07
Farsz rewelacja! Podobnym faszeruję kurczaka, tylko z bułką pszenną. 5!
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Nadzienia
Kalarepa Eli faszerowana krupniokiem Jajka Eli faszerowane awokado Naleśniki z białym serem, miodem i bakaliami
Naleśniki ze szpinakiem Pasta z makreli i marchwi Farsz z kapusty do pierogów, kapuśniaczków
Mincemeat Pasta twarogowo-porowo-jajeczna Farsz z kapusty do pierogów lub krokietów.
Śliwkowo - korzenne nadzienie do piernika Krem daktylowy z kakao Farsz do krokietów lub pieczonych pierożków

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane