kober

kober

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 325]

Nadziewane jajka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Jajka nadziewane przybrać natką pietruszki oraz migdałami.

Nadziewane jajka

Składniki:

Nadziewane jajka

 

  • 5 jajek ugotowanych na twardo,
  • Puszka pasztetu Drop 130 g
  • 1 łyżka startego sera żółtego
  • 2/3 łyżki margaryny,
  • 1 cebula ,
  • natka pietruszki

 

 

 

Sposób przygotowania:

Nadziewane jajka
Jajka ugotowane na twardo obrać ze skorupek i przekroić wzdłuż na pół. Cebulę obrać, drobno posiekać i lekko zrumienić na margarynie. Następnie ostudzić. Wymieszać zółtka z pasztetem,z serem i natką pietruszki i napełnić połówki białek.