lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Nadziewane pieczarki Laluni

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Bardzo smaczne szybkie i niedrogie

Nadziewane pieczarki Laluni Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Nadziewane pieczarki Laluni

 

 

 

Sposób przygotowania:

Nadziewane pieczarki Laluni
Pieczarki myjemy i wyskrobujemy środki jak ja to mówię. Do miski wkładamy to co wyskrobiemy. Mięso mielimy z 1 kromka chleba dodajemy pieprz suszone pomidorki z bazylią i oregano czosnek niedźwiedzi pierz mielony biały sól morską jajo i mieszamy farsz smakujemy czy dobrze doprawiony . Jeśli nam czegoś brakuje to doprawiamy według swego uznania . Nadziewamy pieczarki i na każdą kładziemy po wiórku masła wkładamy do piecyka w naczyniu do zapiekania i pieczmy około godziny w 170 stopniach sprawdzając czy się upiekło.
Nadziewane pieczarki Laluni
pieczarki mielone i kromka chleba niby nic a jakie smaczne
Nadziewane pieczarki Laluni
czosnek niedzwiedzi suszone pomidorki z bazylia i oregano
Nadziewane pieczarki Laluni
do tego jajo i troche pieprzu i mamy całość farsz gotowy