lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Nadziewany schab ze śliwką

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Schab upiekł się znakomicie polecam :)

Nadziewany schab ze śliwką Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Nadziewany schab ze śliwką

 

  • 1,20 kg schab bez kości,
  • 100 gram śliwki,
  • 1 szt pomysł Winiar
  • marchew 4 szt

 

Sposób przygotowania:

Nadziewany schab ze śliwką
Schab bierzemy i robimy w nim dziurę prawie do końca dodajemy śliwki do środka popychając trzonkiem od tłuczka sprawdzona metoda polecam następnie pomysł Winiar na schab ze śliwką otwieramy iwkładamy do woreczka następnie wsypujemy przyprawę obtaczamy porządnie zamykamy i zapiekamy koło 1,5 godziny nie zapomnijcie wody wlać do schabu Ja dodałam marchew od siebie w sosiku jest smaczna a do obiadu znakomita
Nadziewany schab ze śliwką
Schab umyc i zrobić dziure prawie do samego końca :)
Nadziewany schab ze śliwką
Nadzieć sliwkami wsadzic do woreczka i wsypać marynatę wsadzić marchewkę i dodać wodę
Nadziewany schab ze śliwką
włozyc do naczynia zaroodpornego i do pieca piec w tem 180 stopni 1,5 godziny co jakis czas dolewając wody
Nadziewany schab ze śliwką
po upieczeniu zdjąc woreczek i pokroić w plastry podawać z ziemniakami