Książka kucharska Najlepsze przepisy z makaronem Mamma Mia

W tej książce kucharskiej znajdziecie najlepsze przepisy z wykorzystaniem makaronu Mamma Mia.

Najlepsze przepisy z makaronem Mamma Mia
Makaron Mamma Mia! produkowany we Włoszech jest efektem połączenia doskonałych składników, doświadczenia i prawdziwej pasji, co sprawia, że dania z niego są tak wyborne. Jego szczególna jakość i smak to zasługa wyjątkowej mąki wytwarzanej z pszenicy durum, która pod wieloma względami bije na głowę zwykłą pszenicę.

Makaron Mamma Mia! 100% durum nie klei się i bardzo łatwo go przygotować. Ugotowany al dente jest sprężysty i lekko twardy: miękki z zewnątrz, o delikatnie wyczuwalnym rdzeniu.

W ofercie można znaleźć świderki, kolanka, spaghetti, pióra, kokardki i muszelki.


Makaron kolanka z warzywami strączkowymi Makaronowe tarteletki Mamma Mia z kurkami Miseczki makaronowe z sosem Napoletana