Konczi

Konczi

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1780]

Naleśniki z bananowo szpinakowym farszem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 5
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Naleśniki z bananowo szpinakowym farszem z dodatkiem twarogu i cynamonu dzisiaj gościły jako drugie śniadanie

Naleśniki z bananowo szpinakowym farszem Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Naleśniki z bananowo szpinakowym farszem

 

 

Sposób przygotowania:

Naleśniki z bananowo szpinakowym farszem
Do miseczki przelewamy mleko, wbijamy jajko, dodajemy mąkę i cukier puder - mieszamy. Patelnie do naleśników przecieramy olejem, rozgrzewamy i smażymy cienkie naleśniki.

Do blendera przekładamy składniki - banana, szpinak, twaróg i cynamon - blendujemy.

Na każdy naleśnik nakładamy farsz, zwijamy bądź składamy.

Podajemy tuż po przygotowaniu

Można oprószyć cukrem pudrem.
Nalesniki z bananowo szpinakowym farszem
Do miseczki przelewamy mleko, wbijamy jajko, dodajemy mąkę i cukier puder - mieszamy.
Nalesniki z bananowo szpinakowym farszem
Patelnie do naleśników przecieramy olejem, rozgrzewamy i smażymy cienkie naleśniki.
Nalesniki z bananowo szpinakowym farszem
Do blendera przekładamy składniki - banana, szpinak, twaróg i cynamon - blendujemy.
Nalesniki z bananowo szpinakowym farszem
Na każdy naleśnik nakładamy farsz, zwijamy bądź składamy.