Strona główna Nototenia smażona na maśle

Nototenia smażona na maśle

Krakowianka

Platynowy Ekspert
Przepisy: 2431
zdjęcia: 1 z 3
Nototenia smażona na maśle
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

W taki sposób można usmażyć inne gatunki ryb.


trudność: łatwe
czas:

Nototenia smażona na maśle - SKŁADNIKI:

Nototenia smażona na maśle - PRZYGOTOWANIE:

Rybę dokładnie umyć, osuszyć w papierowym ręczniku, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny. W rondelku rozgrzać masło ( do masła można dodać trochę oliwy ) włożyć przygotowaną rybę i powoli smażyć z obu stron na rumiano. Usmażoną rybę podawać ze skórką lub bez. Tak przygotowaną rybę można podawać z sosem greckim, ziemniakami i surówką.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Nototenia smażona na maśle  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Szybkie i smaczne
Salatka z grillowanym karmazynem Ciasteczka cynamonowe z suszonymi malinami Budyniowe naleśniki
Sos tatarski - do jajek i mięs Szybka pasta jajeczna Bukiet sałat z łososiem
Zielone warzywa w sosie serowo- śmietanowym Jajka w koszulce w salsie pomidorowej Omlet biszkoptowy z kokosem i owocami
Sałatka farmerska na bogato Pasta z ciecierzycy Spring Rolls z carpaccio wołowym

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Którą z tych sałatek lubisz najbardziej?

 
 Którą z tych sałatek lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane