zewa

zewa

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2423]

Omlet Ejla - Zewa

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 9

Zaciekawił mnie omlet Ejli,. Zrobiłam go po swojemu.

Omlet Ejla - Zewa

Składniki:

Omlet Ejla - Zewa

 

Sposób przygotowania:

Omlet Ejla - Zewa
Kiełbasę pokroić w plasterki i podsmażyć z cebulą pokrojoną w piórka.
Ser zetrzeć na tarce.
Wszystkie składniki na omlet oprócz płatków zmiksować.
Dodać płatki i delikatnie wymieszać.
Rozgrzać patelnię z oliwą, wylać porcję jajek z płatkami i smażyć na niewielkim ogniu z obu stron na złoty kolor.
Omlet wyłożyć na talerz, położyć kiełbasę z cebulą, posypać serem i złożyć na pół.
Podawać na gorąco.