Strona główna Owoce w likierze czekoladowym

Owoce w likierze czekoladowym.

Desery « poprzedni | następny »
marietta - Przepis na: Owoce w likierze czekoladowym. offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1740
Owoce w likierze czekoladowym.
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Likier przelać do garnka małego i podgrzać,ale nie zagotowywać, byle był ciepły.Przelać do naczynia do fondue i maczać kawałki owoców i jeść


danie wegetariańskie
trudność: łatwe
czas:

Owoce w likierze czekoladowym. - SKŁADNIKI:

  • 1 butelka likieru orzechowo-czekoladowego"Chocotella",
  • talerz różnych owoców południowych lub jagodowych,a nawet trus
  • kawek.

Owoce w likierze czekoladowym. - PRZYGOTOWANIE:

Owoce południowe oczyścić,umyć i pokroić,a jagodopodobne op-
-łukać i osączyć i dać na duży ozdobny talerz i szczypczyki do
trzymania owoców oraz maczania w likierze.Likier można podgrzać
na ciepło lub podawać bez podgrzewania w naczyniu do fondue al-
-bo w kamionkowej miseczce.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Owoce w likierze czekoladowym.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Desery
Babeczki z morelą i kiwi na śmietanowym kremie Śliwkowo-jogurtowy deserek Deser brzoskwiniowy
Deser z jabłek na zimno Jabłka w cieście Pieczone jabłka
W malinowym chruśniaku Deser z jabłek i rodzynek Biszkoptowa tarta z budyniem i owocami
Lody brzoskwiniowe Deser cappuccino Pieczone brzoskwinie z czekoladą i bezą

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert online

 
 
 

Sonda

Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

 
 Twoja ulubiona odmiana śliwek to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane