Strona główna Owoce w likierze czekoladowym

Owoce w likierze czekoladowym.

Desery « poprzedni | następny »
marietta - Przepis na: Owoce w likierze czekoladowym. offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1823
Owoce w likierze czekoladowym.
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Likier przelać do garnka małego i podgrzać,ale nie zagotowywać, byle był ciepły.Przelać do naczynia do fondue i maczać kawałki owoców i jeść


danie wegetariańskie
trudność: łatwe
czas:

Owoce w likierze czekoladowym. - SKŁADNIKI:

  • 1 butelka likieru orzechowo-czekoladowego"Chocotella",
  • talerz różnych owoców południowych lub jagodowych,a nawet trus
  • kawek.

Owoce w likierze czekoladowym. - PRZYGOTOWANIE:

Owoce południowe oczyścić,umyć i pokroić,a jagodopodobne op-
-łukać i osączyć i dać na duży ozdobny talerz i szczypczyki do
trzymania owoców oraz maczania w likierze.Likier można podgrzać
na ciepło lub podawać bez podgrzewania w naczyniu do fondue al-
-bo w kamionkowej miseczce.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Owoce w likierze czekoladowym.  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Desery
Tarta makowo- pomarańczowa Krem pomarańczowy- orange curd Tiramisu z posmakiem bananów dla delikatności
Deser z bitą śmietaną bezą oraz truskawkami Gofry o smaku wanilii Limonkowo-miętowe naleśniki z serem i brzoskwinią
Gofry cappuccino Serowe racuszki Ciasteczkowy  deser
Zapiekanka budyniowa z jabłkiem i bakaliami Karmelizowane gruszki z sosem piernikowym Gofry belgijskie

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj