Triss

Triss

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1109]

Pałki z kurczaka miodowo-musztardowe

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Podudzia z kurczaka umyj, osusz i oprósz solą i pieprzem. Z miodu i musztardy zrób marynatę, natrzyj mięso i odstaw na godzinę.

Pałki z kurczaka miodowo-musztardowe

Składniki:

Pałki z kurczaka miodowo-musztardowe

 

 

Sposób przygotowania:

Pałki z kurczaka miodowo-musztardowe
Podudzia z kurczaka umyj, osusz i oprósz solą i pieprzem. Z miodu i musztardy zrób marynatę, natrzyj mięso i odstaw na godzinę. Mięso wyłóż na blachę i nasmaruj resztą marynaty. Piecz ok 45-50 min. w 180 st. C.