Babciagramolka

Babciagramolka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2812]

Książka Kucharska: Rybny kramik Buni

Panga pieczona w folii :

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 6

Bardzo wygodny sposób na pieczenie ryby . Na pewno się nie przypali , jest soczysta , smaczna .

Panga pieczona w folii :

Składniki:

Panga pieczona w folii :

 

 

Sposób przygotowania:

Panga pieczona w folii :
Rybę posypać Vegeta , pieprzem , koperkiem .Skropić sokiem z cytryny .Zwinąć w rulonik .Folię aluminiową złożyć podwójnie .Ułożyć na niej rybę pokrojone w paseczki papryki , ogórek , por pokrojony w plasterki Do każdej porcji dodać masło. Szczelnie zawinąć .Piec w gorącym piekarniku przez  25-30 minut .