Justyna33

Justyna33

Starszy Kucharz
[Przepisów: 14]

Panga w cebulowym farszu

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

kłaść warstwowo na przemian ryba i farsz...

Panga w cebulowym farszu

Składniki:

Panga w cebulowym farszu

 

  • 5,6 sztuk filetów z pangi(ok, 1 kg)
  • 1,5 kg cebuli
  • 1 mały ketchup
  • 1 mały przecier
  • cukier do smaku
  • 8 łyżek oleju
  • 4 łyżki octu
  • ok.szklanki wody
  • sól i pieprz

Sposób przygotowania:

Panga w cebulowym farszu
Cebulę pokroić w kostkę,zeszklić na oleju,dodać resztę składników i chwilę gotować.Pangę lekko opruszyć solą i pieprzem.Układać warstwę ryb,warstwę farszu.Gotować około 30 minut,do miękkości.

Tagi:

cebula