lipka02

lipka02

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1186]

Panga z brzoskwiniami

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

znakomite danie z pangą i brzoskwiniami

Panga z brzoskwiniami

Składniki:

Panga z brzoskwiniami

 

Sposób przygotowania:

Panga z brzoskwiniami
Rybę umyj,osusz i pokój na kawałki.Oprósz solą i pieprzem.Na rozgrzanym oleju obsmaż rybę z dwóch stron.Dodaj brukselkę i podsmaż wszystko razem przez chwilę.Następnie wlej kremówkę i 1/2 szklanki bulionu warzywnego lub wody.Brzoskwinie odcedź z zalewy,pokrój na mniejsze części,dodaj do ryby.Dopraw do smaku solą i pieprzem.Danie podawaj na ciepło z ryżem lub kaszą.

Tagi:

panga