Strona główna Panierowane czosnkowe boczniaki

Panierowane czosnkowe boczniaki

Beatris - Przepis na: Panierowane czosnkowe boczniaki offline

Platynowy Ekspert
Przepisy: 1539
zdjęcia: 1 z 5 Strzałka
Panierowane czosnkowe boczniaki
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Boczniaki smażone w panierce jak kotlety.


trudność: łatwe
czas:

Panierowane czosnkowe boczniaki - SKŁADNIKI:

Panierowane czosnkowe boczniaki - PRZYGOTOWANIE:

Jajka dokładnie rozbełtać. Dodać do nich wyciśnięty czosnek i dokładnie wymieszać. Boczniaki obtaczać w mące i zamaczać w jajkach z czosnkiem. Następnie grzyby obtaczać w bułce tartej. Kłaść je na rozgrzany olej. Grzyby oprószyć solą czosnkową i pieprzem cytrynowym. Smażyć na średnim ogniu na rumiano z obu stron.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Panierowane czosnkowe boczniaki  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Boczniaki
Jajecznica z boczniakami Sałatka z boczniakami i jajkiem Sałatka z boczniakami i kalafiorem
Boczniaki panierowane Sos z boczniaków Jajecznica z boczniakami
Kurczak z grzybami i makaronem soba Roladka z kurczaka na grillowanych boczniakach Papryka faszerowana ryżem,szpinakiem i boczniakami
Kotlety z boczniaków,cukini i jajek Pieczony królik z boczniakami Potrawka z kurczaka z boczniakami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane