Strona główna Panierowane czosnkowe boczniaki

Panierowane czosnkowe boczniaki

Beatris - Przepis na: Panierowane czosnkowe boczniaki offline

Złoty Ekspert
Przepisy: 1352
zdjęcia: 1 z 5 Strzałka
Panierowane czosnkowe boczniaki
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Boczniaki smażone w panierce jak kotlety.


trudność: łatwe
czas:

Panierowane czosnkowe boczniaki - SKŁADNIKI:

Panierowane czosnkowe boczniaki - PRZYGOTOWANIE:

Jajka dokładnie rozbełtać. Dodać do nich wyciśnięty czosnek i dokładnie wymieszać. Boczniaki obtaczać w mące i zamaczać w jajkach z czosnkiem. Następnie grzyby obtaczać w bułce tartej. Kłaść je na rozgrzany olej. Grzyby oprószyć solą czosnkową i pieprzem cytrynowym. Smażyć na średnim ogniu na rumiano z obu stron.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Panierowane czosnkowe boczniaki  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Boczniaki
Jajecznica z boczniakami Kurczak z grzybami i makaronem soba Roladka z kurczaka na grillowanych boczniakach
Papryka faszerowana ryżem,szpinakiem i boczniakami Kotlety z boczniaków,cukini i jajek Pieczony królik z boczniakami
Potrawka z kurczaka z boczniakami Boczniaki z brokułem w sosie Kafirowy gulasz wołowy
Kotlety z boczniaków  Kasza z boczniakami Sałatka z boczniakami

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane