czarrna

czarrna

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 265]

Papryczki faszerowane

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Papryczki faszerowane serkiem kanapkowym, udekorowane plasterkami ogórka i oliwek, to chrupiąca, orzeźwiająca przystawka :)

Papryczki faszerowane

Składniki:

Papryczki faszerowane

 

  • 4 mini-papryczki
  • 1 opakowanie serka kanapkowego o ulubionych smaku
  • 1/2 ogórka
  • kilka czarnych oliwek

Sposób przygotowania:

Papryczki faszerowane
Kolorowe mini-papryczki przekroić na pół, wyciąć ogonek, usunąć pestki i umyć.

Połówki papryczek napełnić serkiem kanapkowym.

Ogórka obrać, pokroić w plasterki, oliwki osączyć z zalewy i też pokroić w plasterki.

Papryczki wypełnione serkiem udekorować plasterkami ogórka i oliwek i gotowe. Smacznego :)