Strona główna Papryka nadziewana zapiekana

Papryka nadziewana zapiekana

Papryka « poprzedni | następny »
lalunia - Przepis na: Papryka nadziewana zapiekana offline

Złoty Ekspert
Przepisy: 1190
zdjęcia: 1 z 4 Strzałka
Papryka nadziewana zapiekana
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Wyszło rewelacyjnie i smakowało tez tak samo


trudność: łatwe
czas:

Papryka nadziewana zapiekana - SKŁADNIKI:

  • łopatka o,5 kg
  • ryż 2 torebki
  • jajko 1 szt
  • papryka czerwona 1/2 szt
  • papryka zielona 1/2 szt
  • papryka biała 6 szt
  • papryka czerwona mielona ostra
  • pieprz , sól kucharek do smaku
  • sos barbecue Winiar cały

Papryka nadziewana zapiekana - PRZYGOTOWANIE:

1 Łopatkę umyć pokroić i zmielić
2 Ryż ugotować według instrukcji na opakowaniu odcedzić i ostudzić
3 Paprykę zieloną i czerwoną po połowie pokroić drobno w kosteczkę
4 Składniki wymieszać dodać sól kucharek pieprz i sos barbecue wymieszać posmakować czy dobrze jest już doprawione
5 Paprykę biała oczyścić z ziarenek i umyć nadziewać przygotowanym farszem zawinąć w folie aluminiową każdą osobno i zapiekać 1,5 godziny 180 stopniach


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Papryka nadziewana zapiekana  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Papryka
Paprykowa potrawka z dynią podana z makaronem Kurczak w papryce Leczo z zielonej papryki i pieczarek
Papryka faszerowana kaszą i gotowanym kurczakiem Krem z pieczonej papryki Jesienne leczo z kiełbasą
Leczo z dynią Hokkaido Ajwar - sos z papryki i bakłażanu Kurczak w sosie paprykowym z curry i mleczkiem
Ostry mus paprykowy do słoików Papryka w słoikach Jesienna zapiekanka makaronowa

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj