elutka

elutka

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 128]

Paprykarz po kawalersku

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 4

Pokrojone w kostkę mięso podsmażyć w rondlu na dobrze zagrzanym smalcu, dodać pokrojoną cebulę. ...

Paprykarz po kawalersku

Składniki:

Paprykarz po kawalersku

 

Sposób przygotowania:

Paprykarz po kawalersku
Pokrojone w kostkę mięso podsmażyć w rondlu na dobrze zagrzanym smalcu, dodać pokrojoną cebulę. Gdy mięso nieco zmiękknie, dodać pokrojone pomidory i paprykę. Dusić, często mieszając, aby paprykarz nie przywarł do dna. Gdy woda wyparuje, potrawa jest gotowa. Życzę smacznego!;-)

Tagi:

beza bezy papryka