Strona główna Paprykarz z tuńczykiem

Paprykarz z tuńczykiem

Bomika - Przepis na: Paprykarz z tuńczykiem offline

Kucharz
Przepisy: 16
Paprykarz z tuńczykiem
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 4

Jak mi zostaje ryż to tworze takie cudo do chleba


trudność: łatwe
czas:

Paprykarz z tuńczykiem - SKŁADNIKI:

  • własnym, 1 woreczek ugotowanego ryżu, ogórek kiszony lub konserwowy/niekoniecznie/, keczup, bazylia suszona , czosnek, pieprz i sól

Paprykarz z tuńczykiem - PRZYGOTOWANIE:

W miseczce mieszamy ryż ugotowany z tuńczykiem z puszki razem z sosem, ogórka kroimy bardzo drobniutko i do miski, doprawiamy bazylią, czosnkiem /może być granulowany/, solą, pieprzem, łączymy z keczupem -ilość wg uznania. Jak ktoś woli treściwiej to można keczup połączyć z majonezem ale ja tak nie robię. Gotową masę smarujemy na chlebek lub jemy samodzielnie.. smacznego!


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Paprykarz z tuńczykiem (strona 1 z 1)  
Mirka227

Mirka227
offline

2009-11-05 10:38
Na pewno będzie lepsze od kupnych puszek !!!
5!
Skomentuj
Oceń:
0
yola

yola
offline

2009-11-09 16:50
Dzięki za przepis.Myślę,że u mnie to będzie przebój.:)
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wegetariańskie
Lekka sałatka z kalarepki i truskawek Spaghetti z bobem i pesto Sałatka z bobu i pomidorów
Cukinia jak schabowy Przekładanka gryczanka z bobem Wegetariańska tarta resztkowa na słono
Kotleciki z kalafiora, cukinii i jajek Kuskus z cukinią Makaron ze smażonymi warzywami
Puding z kwiatem bzu i cytryną Twarożek śniadaniowy z czubryczką Zupa szparagowa z  jaglanką.

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Mój ulubiony letni napój to:

 
 Mój ulubiony letni napój to:

głosuj
 

Ostatnio komentowane