Strona główna Paprykarz z tuńczykiem

Paprykarz z tuńczykiem

Bomika - Przepis na: Paprykarz z tuńczykiem offline

Kucharz
Przepisy: 16
Paprykarz z tuńczykiem
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 4

Jak mi zostaje ryż to tworze takie cudo do chleba


trudność: łatwe
czas:

Paprykarz z tuńczykiem - SKŁADNIKI:

  • własnym, 1 woreczek ugotowanego ryżu, ogórek kiszony lub konserwowy/niekoniecznie/, keczup, bazylia suszona , czosnek, pieprz i sól

Paprykarz z tuńczykiem - PRZYGOTOWANIE:

W miseczce mieszamy ryż ugotowany z tuńczykiem z puszki razem z sosem, ogórka kroimy bardzo drobniutko i do miski, doprawiamy bazylią, czosnkiem /może być granulowany/, solą, pieprzem, łączymy z keczupem -ilość wg uznania. Jak ktoś woli treściwiej to można keczup połączyć z majonezem ale ja tak nie robię. Gotową masę smarujemy na chlebek lub jemy samodzielnie.. smacznego!


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Paprykarz z tuńczykiem (strona 1 z 1)  
Mirka227

Mirka227
offline

2009-11-05 10:38
Na pewno będzie lepsze od kupnych puszek !!!
5!
Skomentuj
Oceń:
0
yola

yola
offline

2009-11-09 16:50
Dzięki za przepis.Myślę,że u mnie to będzie przebój.:)
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wegetariańskie
Zdrowe śniadanie- jaglane płatki na mleku Omlet z cukinią Sojowe flaczki wegetariańskie
Bakłażanowe pizzerinki Sałatka z rukoli z pomarańczą i orzechami pekan Pasztet grzybowo-ryżowy dla wegetarian
Kasza z pesto w sosie kurkowym Racuszki serowe z sosem koperkowym Pieczone jabłka z masłem orzechowym
Lekka sałatka z kalarepki i truskawek Spaghetti z bobem i pesto Sałatka z bobu i pomidorów

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane