Strona główna Paprykarz z tuńczykiem

Paprykarz z tuńczykiem

Bomika offline

Kucharz
Przepisy: 16
Paprykarz z tuńczykiem
oceń:  
ocena: 5/5
głosów: 4

Jak mi zostaje ryż to tworze takie cudo do chleba


trudność: łatwe
czas:

Paprykarz z tuńczykiem - SKŁADNIKI:

  • własnym, 1 woreczek ugotowanego ryżu, ogórek kiszony lub konserwowy/niekoniecznie/, keczup, bazylia suszona , czosnek, pieprz i sól

Paprykarz z tuńczykiem - PRZYGOTOWANIE:

W miseczce mieszamy ryż ugotowany z tuńczykiem z puszki razem z sosem, ogórka kroimy bardzo drobniutko i do miski, doprawiamy bazylią, czosnkiem /może być granulowany/, solą, pieprzem, łączymy z keczupem -ilość wg uznania. Jak ktoś woli treściwiej to można keczup połączyć z majonezem ale ja tak nie robię. Gotową masę smarujemy na chlebek lub jemy samodzielnie.. smacznego!


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Paprykarz z tuńczykiem (strona 1 z 1)  
Mirka227

Mirka227
offline

2009-11-05 10:38
Na pewno będzie lepsze od kupnych puszek !!!
5!
Skomentuj
Oceń:
0
yola

yola
offline

2009-11-09 16:50
Dzięki za przepis.Myślę,że u mnie to będzie przebój.:)
Skomentuj
Oceń:
0
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Wegetariańskie
Spaghetti z dynią i pesto Ruski tort naleśnikowy Jesienna zapiekanka ziemniaczano-grzybowa
Zdrowe śniadanie- jaglane płatki na mleku Omlet z cukinią Sojowe flaczki wegetariańskie
Bakłażanowe pizzerinki Sałatka z rukoli z pomarańczą i orzechami pekan Pasztet grzybowo-ryżowy dla wegetarian
Kasza z pesto w sosie kurkowym Racuszki serowe z sosem koperkowym Pieczone jabłka z masłem orzechowym

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Przekąski z charakterem Konkurs - Przekąski z charakterem

    Niewielkie i słodkie, kuszące i słone lub niebanalne z dodatkiem pikanterii - przekąski! Choć nie grzeszą swym rozmiarem, charakteru odmówić im nie można. Które z nich podjadacie najczęściej? Zapraszamy do konkursu! Do wygrania książki Agnieszki Maciąg!

  • Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce! Konkurs - Twój przepis na świąteczne mięso w Przyjaciółce!

    Jesteś mistrzem w pieczeniu świątecznych mięs? Mięsa faszerowane, domowe wędliny i pasztety to od zawsze Twoja mocna strona? Jeśli tak, zapraszamy do konkursu! Do wygrania publikacja Twojego przepisu w magazynie Przyjaciółka oraz dodatkowe wirtuale!

1 2 3
 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Co najczęściej jesz na śniadanie?

 
 Co najczęściej jesz na śniadanie?

głosuj
 

Ostatnio komentowane