Lady Marmolada

Lady Marmolada

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1098]

Papryki nadziewane tuńczykiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Papryki nadziewane tuńczykiem

Papryki nadziewane tuńczykiem

Składniki:

Papryki nadziewane tuńczykiem

 

  • 2 papryki
  • 1 puszka tuńczyka
  • 8 dag sera żółtego, startego
  • 5 łyżek groszku konserwowego
  • 5 łyżek kukurydzy konserwowej
  • 3 łyżki majonezu
  • sól, pieprz

 

Sposób przygotowania:

Papryki nadziewane tuńczykiem

Aby przygotować pyszne papryki nadziewane tuńczykiem należy papryki przekroić na pół, oczyścić z pestek i piec 10 minut w piekarniku. Tuńczyka wymieszać z serem, groszkiem, kukurydzą i majonezem, przyprawić solą i pieprzem i piec jeszcze 10 minut.


Tagi:

sery ser papryka