Parówki po węgiersku

Lady Marmolada - Przepis na: Parówki po węgiersku offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1098
Parówki po węgiersku
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Parówki po węgiersku


trudność: łatwe
czas:

Parówki po węgiersku - SKŁADNIKI:

Parówki po węgiersku - PRZYGOTOWANIE:


Cebule pokroić i podsmażyć. Dodać pokrojone w plasterki pieczarki i smażyć razem kilka minut. Dodać parówki pokrojone w półksiężyce i zalać bulionem. Następnie wymieszać 3 łyżki koncentratu pomidorowego, śmietanę i mąkę, a na koniec doprawić solą i pieprzem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Parówki po węgiersku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kuchnia węgierska
Zupa gulaszowa z kurczakiem Leczo a`la Igraszki Losu z cukinią i bakłażanem Leczo z fasolki szparagowej
Langosze wg Megg Tokań z dziczyzny Halaszle - węgierski kociołek rybny
Kiełbaski w ostrym sosie pomidorowym Węgierska wariacja Gulasz wołowy z warzywami
Wegetariański gulasz segedyński Naleśniki z orzechami po węgiersku Leczo

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Jakie grzyby lubisz najbardziej?

 
 Jakie grzyby lubisz najbardziej?

głosuj
 

Ostatnio komentowane