Parówki po węgiersku

Lady Marmolada

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1098
Parówki po węgiersku
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Parówki po węgiersku


trudność: łatwe
czas:

Parówki po węgiersku - SKŁADNIKI:

Parówki po węgiersku - PRZYGOTOWANIE:


Cebule pokroić i podsmażyć. Dodać pokrojone w plasterki pieczarki i smażyć razem kilka minut. Dodać parówki pokrojone w półksiężyce i zalać bulionem. Następnie wymieszać 3 łyżki koncentratu pomidorowego, śmietanę i mąkę, a na koniec doprawić solą i pieprzem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Parówki po węgiersku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kuchnia węgierska
Pikantna zupa gulaszowa Węgierska zupa gulaszowa - gulyasleves Zupa gulaszowa z kurczakiem
Leczo a`la Igraszki Losu z cukinią i bakłażanem Leczo z fasolki szparagowej Langosze wg Megg
Tokań z dziczyzny Halaszle - węgierski kociołek rybny Kiełbaski w ostrym sosie pomidorowym
Węgierska wariacja Gulasz wołowy z warzywami Wegetariański gulasz segedyński

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs -  Soki marzeń z sokowirówką Philips Konkurs - Soki marzeń z sokowirówką Philips

    Owocowe i warzywne, słodkie i kwaśne, kolorowe i energetyzujące takie właśnie są soki wyciskane ze świeżych warzyw i owoców. Zapewniają zdrowie, piękny wygląd i wysoką odporność. Jakie są Wasze wymarzone kompozycje sokowe? Podzielcie się z nami swoimi pomysłami!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Sonda

Jaką zupę lubisz najbardziej?

 
 Jaką zupę lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane