Parówki po węgiersku

Lady Marmolada - Przepis na: Parówki po węgiersku offline

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1098
Parówki po węgiersku
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Parówki po węgiersku


trudność: łatwe
czas:

Parówki po węgiersku - SKŁADNIKI:

Parówki po węgiersku - PRZYGOTOWANIE:


Cebule pokroić i podsmażyć. Dodać pokrojone w plasterki pieczarki i smażyć razem kilka minut. Dodać parówki pokrojone w półksiężyce i zalać bulionem. Następnie wymieszać 3 łyżki koncentratu pomidorowego, śmietanę i mąkę, a na koniec doprawić solą i pieprzem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Parówki po węgiersku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kuchnia węgierska
Pikantna zupa gulaszowa Węgierska zupa gulaszowa - gulyasleves Zupa gulaszowa z kurczakiem
Leczo a`la Igraszki Losu z cukinią i bakłażanem Leczo z fasolki szparagowej Langosze wg Megg
Tokań z dziczyzny Halaszle - węgierski kociołek rybny Kiełbaski w ostrym sosie pomidorowym
Węgierska wariacja Gulasz wołowy z warzywami Wegetariański gulasz segedyński

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane