Parówki po węgiersku

Lady Marmolada

Srebrny Ekspert
Przepisy: 1098
Parówki po węgiersku
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Parówki po węgiersku


trudność: łatwe
czas:

Parówki po węgiersku - SKŁADNIKI:

Parówki po węgiersku - PRZYGOTOWANIE:


Cebule pokroić i podsmażyć. Dodać pokrojone w plasterki pieczarki i smażyć razem kilka minut. Dodać parówki pokrojone w półksiężyce i zalać bulionem. Następnie wymieszać 3 łyżki koncentratu pomidorowego, śmietanę i mąkę, a na koniec doprawić solą i pieprzem.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Parówki po węgiersku  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Kuchnia węgierska
Leczo mięsno-warzywne Langosz ze śmietaną i serem Pikantna zupa gulaszowa
Węgierska zupa gulaszowa - gulyasleves Zupa gulaszowa z kurczakiem Leczo a`la Igraszki Losu z cukinią i bakłażanem
Leczo z fasolki szparagowej Langosze wg Megg Tokań z dziczyzny
Halaszle - węgierski kociołek rybny Kiełbaski w ostrym sosie pomidorowym Węgierska wariacja

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex Konkurs - Podróż kulinarna z Hortex

    Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji Konkursu Podróż kulinarna z Hortex! Przygotuj potrawę inspirowaną kuchnią śródziemnomorską (chorwacką, hiszpańską, portugalską) i wygraj Kitchen Aid w dowolnie wybranym kolorze lub inne atrakcyjne nagrody!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 
 Jaki dodatek do dania głównego lubisz najbardziej?

 

Ostatnio komentowane