ajo

ajo

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 353]

Pasta jajeczna wg ajo

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Pasta jajeczna bez majonezu, ale z dodatkiem mascarpone

Pasta jajeczna wg ajo Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Pasta jajeczna wg ajo

 

Sposób przygotowania:

Pasta jajeczna wg ajo
Jajka gotujemy na twardo, następnie obieramy i kroimy w kosteczkę. Ser mascarpone ucieramy z sokiem z cytryny i mieszamy z jajkami. Dodajemy sól, sporo pieprzu oraz paprykę w ilości wg uznania. Mieszamy , schładzamy z w lodówce i podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego :)
Pasta jajeczna wg ajo
Jajka kroimy w średniej wielkości kostkę
Pasta jajeczna wg ajo
sermascarpone wymieszamy z sokiem z cytryny
Pasta jajeczna wg ajo
gotowa pasta...jeszcze tylko doprawienie